Urshults Parkförening

Vill du hyra parken för något evenemang eller en fest?

För att hyra parken vänligen kontakta oss på:

Telefon: 0477-20015, Marianne o Hasse Karlsson.

Mob: 070-2525196 ( Marianne )

076-8117011 ( Hasse )

Du kan även kontakta oss på styrelsen@urshultsparkforening.se

marianne.karlsson.urshult@gmail.com

Bokningar görs endast genom telefonkont

Vad kan man hyra?

Festsal med plats för 250pers. ( 170 sittande )

Aula med plats för 130pers.

Samlingssal med plats för 40pers.

Vad kostar det?

Eftersom man kan hyra de olika lokalerna i parken var för sig, eller i olika kombinationer, är det svårt att ha en lista med priser.

Därför ber vi dig kontakta Marianne eller Hasse för prisuppgift på just det du vill hyra.

Vad finns i parken?

Festsal med kök. Bord, stolar och porslin till 170 pers. Fullutrustat kök. Stor scen.

Samlingssal med pentry. Bord, stolar och porslin till 40pers.

Aula med scen och 130 sittplatser, varav 50 platser med skrivpulpet.

Portabel whiteboard med blädderblock.

Ljud o ljusanläggning i festsal och aula.

Discobelysning i festsalen.

Hela anläggningen är handikappanpassad inkl. hörslinga i samtliga lokaler.

Ordningsregler

Grovstädning skall göras efter verksamhetens slut av förhyraren.

Med grovstädning menas diskning, tömning av papperskorgar, avtorkning av möblerna, sopning av golv, fläckar på golvet torkas upp med fuktig trasa ( hela golvet skall ej vattentorkas ) samt allmän uppsnyggning inne och ute.

Eventuell städtid utöver normal rengöring utförd av lokalvårdaren debiters förhyraren med 500kr.

Alla inventarier skall vara i samma skick som vid inställelsen. Inventarier som eventuellt går sönder, eller annan åverkan på lokalerna, debiteras förhyaren.

OBS! Det är inte tillåtet att övernatta i parken utan tillstånd från brandskyddsmyndigheten och utan att styrelsen vet om det.

Vid försäljning av rusdrycker måste tillstånd inhämtas från Tingsryds kommun, tel. 0477-44100